Klein Dantzig

 

 

 home

welkom

inschrijven

historie

organisatie

prikbord

praktisch

contact

zoeken

 

 

 

Een tuin op Klein Dantzig?

 

foto foto foto
 

 

Wilt u een tuin op Klein Dantzig? Dan moet u zich eerst laten inschrijven als aspirant-lid bij de Bond van Volkstuinders. Na ontvangst van een aspiranten-pas kunt u zich bij het secretariaat aanmelden voor de wachtlijst. De gemiddelde wachttijd voor een tuin op Klein Dantzig bedraagt 6 tot 8 jaar. Wij hebben een wachtlijst met meer dan.235 aspiranten.

 

De grond wordt gehuurd, maar het huisje, bestrating en beplanting worden via het bestuur gekocht. Een tuin die vrijkomt, wordt door de taxatiecommissie getaxeerd. De taxatiecommissie taxeert de waarde van de tuin, en let daarbij op onder meer bestrating, waarde van het aanwezige groen. Ook het huisje wordt getaxeerd. Het overnamebedrag waarop de tuin en het huisje zijn getaxeerd, is een eenmalig bedrag dat u dient te betalen voordat u de tuin overneemt. Naast de koopsom betaalt u een éénmalige bijdrage van € 120,-.

 

De kosten van een huisje (excl. tuin) liggen tussen € 2.000,- en € 6.000,- De huur is afhankelijk van de precieze afmetingen van de tuin en bedraagt jaarlijks rond € 550,-. De gemiddelde perceelgrootte is 200 m².

 

Als u graag een tuin op Klein Dantzig wilt hebben, stuurt u dan een mailtje aan kleindantzig[at]gmail.com

U ontvangt dan van ons een introductiebrief en een inschrijfformulier, waarmee u zich kunt inschrijven op de wachtlijst van Klein Dantzig. Of download ze, zie hier onder.

 


Wilt u meer informatie dan kunt u dit document downloaden.

 

Voor het inschrijfformulier kunt u dit document downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Klein Dantzig & webdesign Janet Witte

Volkstuinencomplex Klein Dantzig | Kamerlingh Onneslaan 19 | 1097 DE Amsterdam